Verzenden & Retouneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen

Gratis voor bestellingen vanaf € 40,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@happyhero.nl

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten (circa €3,99, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.) voor uw rekening.

U moet natuurlijk het product kunnen beoordelen om na te gaan of u het wilt houden.
Het geretourneerde product wordt na ontvangst beoordeeld of het volledig (boeken moeten met accessoires teruggestuurd worden!), schoon en heel is. Bij de boeken wordt er ook gekeken naar eventuele aanwezige vouwen zoals ezelsoren of andere gebruikssporen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Nadat de retourmelding bij ons binnen is gekomen en wanneer wij de retourzending, of een bewijs van terugzending hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: retour@happyhero.nl

Download het retourformulier door hier te klikken.